I saw the sign

När man är uppmärksam och öppen så ser man tecken överallt. Inne, ute, i himlen – precis överallt.

En sten formad som ett hjärta, en fjäder på helt orimliga ställen, eller ett djur som man inte förväntas se på just den platsen. Jag tänkte berätta om mina starkaste upplevelser, när jag kände att jag verkligen fick svar från mina änglar ❤️

Den absolut starkaste och tydligaste upplevelsen var för några år sedan. Jag hade haft en session och kände att jag verkligen inte hade varit mitt bästa jag. Jag tänkte elaka tankar om mig själv, sa till mig själv att jag var rätt kass.

– Sara, hur kan du ens tro att någon vill komma till dig? Är du ens medium? Du är värdelös!

Jag stod på min balkong och kände mest för att börja gråta.

Då, då hände en sak som jag ibland knappt kan tro på själv. Jag bor på översta våningen och lite snett under balkongen kom en enorm fågel glidande. Helt tyst, bara någon meter nedanför mig. Den var så nära så jag kunde se fjädrarnas form.

Den gled ljudlöst mellan husen och försvann. Det var nog bara jag som såg den. Lika fort som den dök upp, försvann den.

En pilgrimsfalk.

Solöga säger:

Lyssna till din egen visdom och andra gör samma sak. Min gåva till dig är att stärka din självkänsla ❤️

Det var en så stark känsla, så jag grät lite. Jag är så tacksam, den kom verkligen när jag som mest behövde.

Vid ett annat tillfälle hade jag funderingar och oro som var av privat natur. Jag visste varken ut eller in – och jag bad mina änglar om hjälp och stöd.

Senare samma kväll stod jag återigen på balkongen. Det var en vacker försommarkväll och himlen var klar, solen var på väg ner. Och där, på himlen – där var mitt svar.

Jag är hörd, lyssnad på och alltid beskyddad. Jag lärde mig så mycket om änglar när jag gick min änglamediumutbildning hos Birkan Tore. Han lärde mig att våga be änglarna om hjälp, och att vara öppen och ödmjuk för deras svar ❤️🙏🏼

Så tacksam för det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *